Echipamente industriale

SCROLL

din oțel inoxidabil

Marca ARTINOX™
Experiența acumulată, echipa bine coordonată și know-how-ul, ne permit să fim siguri că fiecare element fabricat sub brandul ARTINOX™ va fi de o calitate înaltă.
Inovația și avantajul tehnologiei noastre constă în faptul că, în paralel cu operațiunea principală, se efectuează o serie de procese suplimentare, care asigură în cele din urmă, cel mai înalt nivel de calitate și termeni cât mai restrânși de producție.
Tehnologie unică de sudare

Principala specializare a întreprinderii ARTINOX™ este fabricarea de vase din oțel inoxidabil și echipamente tehnologice.

Gama noastră de produse oferă rezervoare, vase sub presiune, precum și diverse forme de funduri bumbate cu un diametru de 1200-4800 mm, o grosime de 3-20 mm (torosferice, eliptice, etc.)

În procesul de producție, sunt folosite cele mai noi utilaje și echipamente high-tech, ceea ce explică calitatea excelentă a produsului final.

d: 1200-4800 mm
s: 3-20 mm
Priviți noul video cu prezentarea companiei noastre:
BROȘURI CORPORATIVE
Doriți să știți mai multe despre ARTINOX? Găsiți mai multe detalii în noile noastre broșuri și cataloage:
Printre echipamentele de cisterne pe care le fabricăm, veți găsi:
Pentru fiecare rezervoar se eliberează un certificat de calitate și un certificat de conformitate.
Lista industriilor pentru care producem echipamente tehnologice
Produsele fabricate sub marca ARTINOX™ sunt solicitate în multe industrii cheie:

Echipamente tehnologice, prese și materiale pentru prelucrarea strugurilor și vinificație

Începând din 2020, MOLINART Grup este distribuitorul oficial al echipamentelor Bucher Vaslin în Moldova, Ucraina și Azerbaidjan.

Bucher Vaslin este o cunoscută companie franceză specializată în dezvoltarea, producția și vânzarea de echipamente pentru vinificație, care îmbunătățește în mod constant recepția și pregătirea strugurilor recoltați, presarea, filtrarea tangențială a vinului, vinului spumant și tuturor tipurile de precipitații de vin și must.

În plus față de fabricarea și vânzarea de echipamente tehnologice de primă clasă, ARTINOX™ oferă următoarele servicii:
În ciuda diversității organizațiilor partenere, echipa ARTINOX™ garantează o abordare individuală a fiecărui Client.
Angajăm cei mai buni specialiști pentru a ne asigura că echilibrul dintre costurile dvs. și funcționalitatea produsului final este ideal.
Motive pentru a coopera cu ARTINOX™
Când contactați compania noastră, puteți conta în siguranță pe servicii profesionale în toate aspectele.
Lucrăm fără intermediari
Avem resurse proprii de producție pentru fabricarea de echipamente capacitive și tehnologice. Datorită acestui fapt, costul produselor scade, iar calitatea crește doar.
Tehnologii inovatoare
Datorită automatizării complete a procesului, ARTINOX™ produce cele mai complexe structuri din oțel inoxidabil. Tehnologia noastră de sudare spirala garanteaza durabilitatea si economia containerele cilindrice.
Abordare complexă
Cooperarea noastră cu Clientul se realizează într-un mod cuprinzător. Dezvoltăm cele mai bune soluții, suntem responsabili de implementare și, dacă este necesar, realizăm o instalare rapidă.

Din momentul înregistrării cererii și până la finalizarea instalării, resursele companiei dvs. sunt pe mâini sigure!
* câmpuri obligatorii
Solicitați un apel
În termen de 24 de ore, managerul nostru va suna înapoi pentru a clarifica detaliile proiectului și pentru a răspunde la toate întrebările dvs.
Echipa ARTINOX™ garantează o abordare individuală a fiecărui Client