Delta -- Recepția și pregătirea strugurilor

Remorci vibrante Delta

RV (RVE) / REC

Cu remorca cu plăci vibrante și grila de scurgere, strugurii culeși manual sau recoltați mecanic sunt transferați fără a fi măcinați din podgorie la cramă. Ei sunt distribuiți în mod regulat și continuu prin vibrații într-un buncăr de recepție.

Buncare vibratoare Delta

AEV / CV / CVE

Buncărele Delta AEV / CV / CVE permit preluarea și transferul strugurilor recoltați, manual sau mecanic, și distribuie continuu datorită vibrațiilor, fără a deteriora strugurii. Instalația permite boabelor să rămână intacte.

Separatoare de struguri Delta Oscillys

50 / 100 / 200

Acest proces special de separare a crestelor are loc fără bice sau un tambur rotativ. Delta Oscillys folosește o mișcare a pendulului de amplitudine mare a uneia sau a două tobe pentru a separa strugurii de creste.

Separatoare de struguri Delta E

1 / 2 / 4 / 6 / 8 / 10

Strugurii sunt introduși prin buncăr și aduși progresiv la aceeași viteză, a avea vreun impact. Cușca și mixerul se rotesc în aceeași direcție pentru a preveni orice efect de forfecare asupra strugurilor.

Desciorchinători
Delta BFR

Delta BFR rezolvă problema tulpinilor care se acumulează atunci când strugurii sunt separați de ciorchine. Când acesta este plasat după desciorchinător, acest polizor permite reducerea cu 80% din volumul de tulpini (spațiu este salvat) și, astfel, se limitează manipularea (se economisește timp).

Mese de sortare vibratoare Delta TRV

20 / 25 / 35

Mesele de sortare Delta TRV permit o distribuție uniformă pe lățimea mesei, separând boabele de înaltă calitate de mustul gravitațional și resturile vegetale și alimentându-se continuu la următorul echipament din lanțul de recepție.

Sortatoare mecanice
Delta Trio

XS / XM / XL / XXL

Sortatorul mecanic Delta Trio este utilizat pentru sortarea strugurilor derivați, culeși manual sau recoltați mecanic. Delta Trio permite eliminarea eficientă a fragmentelor vegetale precum frunze, tulpini, pețioluri, sâmburi...

Mese de sortare
Delta Rflow

XS / XM

Bariera de aer a mesei de sortare mecanică a strugurilor, culeși manual sau recoltați mecanic, atât îndepărtează resturile vegetale cum ar fi frunze, creste, rădăcini, coji, semințe, boabe verzi sau uscate.

Sortatoare automate de struguri Delta Vistalys HD

Boabele sunt sortate printr-o cameră color. Analiza continuă a imaginilor permite utilizatorului să efectueze screening-ul atent în funcție de cerințele tehnice și calitatea inițială a strugurilor.

Delta Vistalys oferă utilizatorului posibilitatea de a realiza sortarea cu o precizie extremă, în funcție de obiectivele sale și de calitatea inițială a strugurilor, prin setarea parametrilor de culoare și formă a obiectelor.

Mese de sortare densimetrice Delta Densilys

XS / XM

Această masă de sortare separă cu ajutorul unui dispozitiv de evacuare permanentă strugurii recoltați de o mașină sau manual, de tot ceea ce este de prisos: frunze, bucăți de tulpini, precum și gândaci, boabe necoapte, semințe, coji, boabe uscate sau zdrobite.

Pompe Delta PMV

1 / 2 / 4

Principiul de funcționare al pompei Delta PMV permite un transfer foarte fin al strugurilor. Acesta transportă strugurii degrabați de la 3 la 30 t/h și transferă tescovina fermentată de la 10 la 15 t/h folosind deplasare pozitivă.

Pompele peristaltice
Delta DP

Pompa Delta DP este o pompă peristaltică cu două funcții: pompă pentru struguri proaspeți și vin. Permite transportul strugurilor fără creste (cu excepția Delta DP 1) de la 2,5 t/h la 29 t/h și transferul de înaltă calitate al vinului de la 1,5 m3/h la 35 m3/h.

Procesul de extracție selectivă Delta Extractys

Delta Extractys este un proces de extracție brevetat, fizic și selectiv. Acesta este conceput pentru a spori, atât cantitativ cât și calitativ, extracția compușilor membranoase din boabe de struguri - cum ar fi polifenoli (antociani și taninuri) și precursori aromatici - de la o cultură de struguri după prelucrare termică. Delta Extractys permite producătorului de vin să controleze selectiv extracția cu membrană pentru a obține tipul de vin dorit.

Bucher / Sutter -- Presare

Prese pneumatice Bucher ХPro

5 / 8 / 15

Presa pneumatică Bucher XPro este perfectă pentru presarea strugurilor proaspeți, a pastei fermentate sau pentru selectarea loturilor de înaltă calitate pentru vinificare. Compact, ușor de manevrat și de utilizat. Presele Bucher XPro pot fi instalate în orice tip de cramă.

Prese pneumatice Bucher XPlus IT

22 / 30 / 40 / 50 / 62 / 80

Presele pneumatice de tip închis oferă o varietate de programe (automate, secvențiale, Organ), care sunt ușor de aplicat pentru presare în orice condiții necesare. Bucher Inertys - un proces exclusiv de presare a gazelor inerte, 100% din must este protejat de oxidare.

Prese pneumatice Bucher XPert IT

100 / 115 / 150 / 250 / 320 / 450

Presele pneumatice de tip închis oferă o varietate de programe (automate, secvențiale, organe, Organ), care sunt ușor de aplicat pentru presare în orice condiții necesare. Bucher Inertys - un proces exclusiv de presare a gazelor inerte, 100% din must este protejat de oxidare. Presele Bucher XPert sunt proiectate pentru a satisface nevoile pivnițelor cooperative. Ecranul tactil simplifică programarea presei de către utilizatori (oenologi, operatori etc.). Conexiunea 4G la smartphone / PC permite monitorizarea optimă a presei în timp real.

Prese de coș Bucher JLB

5 / 12 / 20

Presa tip coș Bucher JLB este concepută pentru presarea pastei fermentate. Operatorul este complet protejat, datorită rețelei de siguranță, și se poate observa fluxul de vin, datorită transparenței sale, în scopul de a optimiza programele în funcție de necesități.
Ca un echilibru între tradiție și modernitate, Bucher JLB Automated Basket Press elimină orice constrângere a vechilor prese tip coș. Atractivă, mobilă și economisitoare de spațiu, această presă poate fi integrată cu ușurință în orice pivniță.

Prese de tip deschis Sutter EPC

25 / 35 / 50 / 90

Performanța unică joacă un rol important!
Presarea netedă, suprafața mare de uscare și curățarea ușoară sunt principalele avantaje ale acestor prese de tip deschis. Sutter EPC sunt concepute pentru a stoarce rapid strugurii suculenți.
Presa Sutter EPC este în prezent o referință la nivel mondial, în special datorită performanțelor sale, tehnologie și calitate înaltă a musturilor obținute cu ea. Un proces de presare ușoară, o suprafață mare de drenaj și o curățare ușoară sunt principalele active ale acestei presei.

Flavy -- Tehnologii de membrană

Osmoza inversă Flavy ML

2 / 4 / 6 / 8 / 10 / 12

Osmoza inversă este un proces de membrană fizică care poate extrage sub presiune o parte din apa (permeata) conținută în mustul de struguri pentru a crește concentrația de zahăr. Performanțele mașinilor Bucher Vaslin Flavy ML se bazează atât pe o experiență foarte lungă a proceselor de membrană, cât și pe un angajament permanent de a îmbunătăți implementarea tehnologiei. Ele demonstrează o eficiență ridicată pentru toate tipurile de must de struguri: roșu, alb, uscat și dulce.

Filtre tangențiale Flavy FX

2 ICS / 3 ICS / 100 / 300 / Tandem

Filtrele tangențiale Flavy pot filtra orice tip de vin, păstrându-și calitatea: vinul în timpul fermentării (fermentarea suspensiei mustului de struguri), vinul după fermentare, vinul după procesare (lipire, stabilizare ...)

Filtre tangențiale Flavy X-Wine

4 / 6 / 8 / 10

Gama Flavy X-Wine este cel mai potrivit răspuns la provocările și cerințele industriale de astăzi. Performanța, un sistem de operare intuitiv, ergonomia, o gamă largă de opțiuni, modularitatea sunt principalele proprietăți ale filtrelor tangențiale Flavy X-Wine.

Echipamente de filtrare pentru sedimentele de fund ale sucului și vinului Flavy Leestar

3 / 4 / 5 / 6

Acest filtru este conceput pentru tratamentul sedimentelor de fund, a sedimentelor după lipire și filtrare retentate. Filtrarea cu filtrul Flavy Leestar face posibilă reducerea semnificativă a pierderilor de vin și pregătirea vinului filtrat pentru îmbuteliere.
Flavy Leestar este adaptat cramelor, vinăriilor mari și comercianților de vin care generează aproximativ 3% din „fundurile rezervoarelor". Flavy Leestar aduce cu sine îmbunătățiri adevărate în ceea ce privește calitatea, respectul față de mediu, siguranța și randamentul investițiilor.

Distribuirea echipamentelor de la Bucher Vaslin
Alexandru Cojocaru
În termen de 24 de ore, managerul nostru va suna înapoi pentru a clarifica detaliile comenzii și pentru a răspunde la toate întrebările dvs.
* câmpuri obligatorii