Automatizare

MOLINART Grup operează pe piața echipamentelor de prelucrare a oțelului inoxidabil din 2009.
De mai bine de 10 ani de muncă productivă, compania noastră a reușit nu numai să ajungă la o poziție de lider în sud-estul Europei, ci și să devină un inovator în domeniul său.
Prin urmare, multe companii au încredere în succesul și stabilitatea lor ARTINOX™, devenind nu numai Clientul nostru, ci și un Partener pe termen lung.
Motive pentru a coopera cu ARTINOX™
Când contactați compania noastră, puteți conta în siguranță pe servicii profesionale în toate aspectele.
Lucrăm fără intermediari
Avem resurse proprii de producție pentru fabricarea de echipamente capacitive și tehnologice. Datorită acestui fapt, costul produselor scade, iar calitatea crește doar.
Tehnologii inovatoare
Datorită automatizării complete a procesului, ARTINOX™ produce cele mai complexe structuri din oțel inoxidabil. Tehnologia noastră de sudare spirala garanteaza durabilitatea si economia containerele cilindrice.
Abordare complexă
Cooperarea noastră cu Clientul se realizează într-un mod cuprinzător. Dezvoltăm cele mai bune soluții, suntem responsabili de implementare și, dacă este necesar, realizăm o instalare rapidă.

Din momentul înregistrării cererii și până la finalizarea instalării, resursele companiei dvs. sunt pe mâini sigure!
* câmpuri obligatorii
Solicitați un apel
În termen de 24 de ore, managerul nostru va suna înapoi pentru a clarifica detaliile proiectului și pentru a răspunde la toate întrebările dvs.